Thursday, March 27, 2008

Kreatif atau dah takde kerja lain?

Akupon hampir tergelak tengok betapa cantiknya henpon2 ni dah dihias begitu rupe. Secara positif aku rasa mereka kreatif, dan dalam masa yang sama aku rasa mereka ada terlalu banyak masa untuk membelek henpon mereka untuk mencantikan henpon.

kalau ada lelaki yang pakai henpon begini, aku yakin semua mata akan tertumpu kepadanya. paling sadis kalau ada org strict to the point panggil dia 'cikpon'.

Bagi aku, korang nak buat apa ngan henpon korang, apa aku peduli. Tapi kalau korang nak tengok lain2 gambar henpon yg cantik2 cam gini yg ada dalam simpanan aku, korang bagitau la kat blog atau email aku. aku sambung 'Part 2' pulak.

Apa2 pun, layannn.............(tiru farah fauzana punye ayat pulak!)








Sumber :
funzu.com

3 comments:

PuteriSatu said...

memang lawa laa.....

cendawanintim said...

cantik giler!!!

izman said...

my wife kata cantik. Dia mintak tukar henpon... nyesal aku tunjuk kat blog nie.

Waaa... kopak la duit aku.

Untuk isteri tersayang, abang akan swipekan cc (ishh..ishh... sambil tgk cc yg dh calar-balar krn selalu swipe.