Saturday, March 29, 2008

Kreatif atau dah takde kerja lain? - Siri Kedua

Memandangkan cendawanintim, puteri1 dan wife aku suka tengok henpon cantik2 tu (aku sebenarnya suka jugak tengok, tapi cover manco jantan)aku siarkan lagi koleksi kretif ni.






3 comments:

PuteriSatu said...

aku suka yang ada love kat bawah sebelah kiri nih...aku cop yang tu eh....wekekek..

izman said...

puterisatu,
aku bagi ko henpon bentuk love kt ko sbg hadiah. nanti aku email henpon tu.

cendawanintim said...

Izman,

yang ada love tuh ada satu jer ker....puterisatu...buleh share ker???nak ler jugak....aku nak yang tu jugak..nak itewww...nak itew...(sambil hentak2 kaki dah nih!)