Thursday, June 14, 2012

Argh..... Payahnya nak bermula semula.....

dah beberapa bulan aku tak update blog. actually selepas kena serangan retina migrain hari tu, aku dah matikan line broadband maxis tahap kambing aku tu. tivi pun sekadar tengok yg terpilh je. biasanya aku layan pickers, pawn star dan cerita penyiasatan spt csi dan cerita2 berbentuk guaman. heh... dulu aku nak jadi peguam, nak ambik law, tapi keluarga bantah. life aku so far biasa2 je. yg nyata kualiti of life dah improved. heh... kesihatan da.... aku tak tau nak mengarut dari mana, so pendek je la kali ni. just introduction sebelum start blogging panjang lebar balik.

2 comments:

insan_marhaen said...

selamat kembali ke gagang blog. IM pun lama tak dengar celoteh BC&R...

Puteri Satu said...

cepat sihat k.... :)