Sunday, December 14, 2014

KOLEKSI MUG MILO - MILO SEJUK

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

ini adalah mug freegift hasil pembelian pek milo sejuk. aku memang tak minum milo, tapi isteri dan anak-anak adalah pelanggan tetapnya.
kenapa tak minum milo? aku memang alahan milo. kalau minum milo aku jadi stim... high semacam dan dalam 5 minit minum terus tertidur. sekarang, aku cuma minum milo jika tak sihat dan perlukan tidur siang. 

pun begitu, suatu masa dahulu aku adalah hantu milo. masa sukan sekolah, 3-4 kalilah aku masuk barisan semata2 nak rasa kesedapan milo sejuk yg dibawa oleh lori milo. di rumah pula, aku akan buat milo ais dan diatasnya ditabur serbuk milo, milo tabur.

koleksi mug MILO SEJUK ni pun brand new, tak pernah guna. dah tabiat pengumpul, dapat kumpul. yang tak syiok sikit ialah ada defect pada tulisan milo. aku mintak tukar mug lain tapi takde stok. mmm... ambik jelah.


pada collector yg berminat, aku sanggup letgo mug ni. whatapps aku 018-2678719. untuk jimat poslaju, boleh klik label koleksi dan combine. harha korang letaklah, janji barang sampai ke tangan collector dan aku tak rugi pulak, kira jalan.

No comments: